Moeiteloos inspelen
op zorgvragen?

  • Voor vinden, binden en boeien van nieuwe medewerkers
  • Gesprekspartner die meedenkt
  • Klein bureau, korte lijnen

Wie zijn wij

New Care People verbindt tussen zorgprofessionals en werkgevers, zowel op professioneel als cultureel vlak. De mensen die via ons werken zijn net zo verschillende als onze samenleving is.  We bieden continuïteit, maatwerk en denken in oplossingen.

Detacheren

Zoek je als bedrijf versterking voor langere tijd, maar wil je wel flexibel blijven, bijvoorbeeld vanwege een structurele toename van de zorgvraag of een langdurig zieke medewerker? Dan is detacheren een goed idee.

Uitzenden

Plotseling personeelstekort, een zwangerschapsverlof opvangen of een heel projectteam nodig voor een korte opdracht? Dan is inhuren van tijdelijk personeel op uitzendbasis een prima optie. DetaCura werft en selecteert de ideale kandidaat.

Werving & selectie

Zoek je een vaste medewerker? Met onze kennis van de arbeidsmarkt, scherp oog voor talent en uiteraard de meest up-to-date kennis van sourcing, helpen wij je graag de perfect match te maken voor jouw organisatie.

Hoe kunnen wij jouw organisatie vooruit helpen?
06-251 765 69

Of mail ons

Leerwerktrajecten in de zorg

Anders werven voor voldoende gekwalificeerd personeel

De instroom vanuit het reguliere onderwijs is op dit moment onvoldoende om aan de vraag van werkgevers te voldoen. New Care People heeft daarom een alternatieve instroomroute ontwikkeld die jou als werkgever maximale flexibiliteit biedt. Zorginstellingen zijn daarmee niet langer afhankelijk van een beperkt aantal startmomenten. En starten met kleine groepen is ook mogelijk.

Voordelen werkgever

  • Opleiden zonder capaciteitsverlies
  • Werknemers die direct inzetbaar zijn.
  • Intensieve begeleiding voorkomt uitvallers.

 Flexpool met zorgmedewerkers

Met zorgprofessionals van niveau 2 tot en met niveau 5

Onze ervaren zorgverleners zijn flexibel inzetbaar en qua kosten gelijk aan de kostprijs van een eigen, vaste medewerker.

Voordelen voor werkgevers

  • Uitbesteden van werving & selectie
  • Zzp'ers volgens alle formele eisen
  • Geen administratieve verplichtingen

Contact


New Care People

Kenaupark 33-ii, 2011 MR
Haarlem

06-25176569